Om Zda

Zda Projekt i Bo Bedre August 2017,

Se Villa tegnet af Zda side 108 i bladet

Virksomheden ZDA.

Arkitektur og designvision

Firmaet Z-Design Arkitekter er beliggende i Aabenraa, Danmark.


Firmaet er grundlagt i 2012 med et kreativt team, med over 10 års erfaring inden for byggeindustrien, arkitektur, konstruktion og design.


Vores kunder kommer fra hele Danmark og fra udlandet.


Hvis vi skal beskrive virksomheden med et ord er det fleksibilitet, vi arbejder inden for et begreb vi kalder ''No limit'' stil, enhver type af arkitektur bearbejdes altid med en frisk og unik tilgang, hvilket skaber nye standarder for individuelle huse. Dette kombineres med maksimal funktionalitet, ledende teknologier og det bedste design.


Vi ser bygninger som levende organismer, hvor enhver detalje er vigtig. Vores force er evnen til at lytte og forstå kunden, at omsætte disse ideer og ønsker til individuelle og unikke løsninger.


Vi bestræber os på altid og uanset opgavens størrelse på, at skabe den bedste løsning og ide ud fra kundens ønske, behov og muligheder.


Vi udfører vores opgaver i et tæt samarbejde med nøje udvalgte samarbejdspartner, herunder ingeniører og entreprenører, hvilket gør det muligt for os at håndtere alle opgaver lige fra den første skitse til det endelige projekt står klar til indflytning.


Velkommen til Z-DA - en verden af ubegrænset muligheder.Vi arbejder i alle mulige stilarter og retninger af arkitektur og design. På hvert niveau i projekteringsperioden og i byggefasen, fra simpel håndskitse og det første simple koncept og designløsninger, over detaljeret færdigprojekteret projektmateriale til det faktiske byggeri.


Vi fokuser på hver detalje på projektet, indvendigt såvel som udvendigt. Vi udfører landskabs visualisering og indretnings/ indvendigt design ud fra de beds mulige løsninger vi kan tilbyde ud fra vores ideer. ''No limit'' stil, enhver type af arkitektur bearbejdes altid med en frisk og unik tilgang, hvilket skaber nye standarder for projekter. Dette kombineres med maksimal funktionalitet, ledende teknologier og det bedste design.


Der er mange designmuligheder, hvilket er vores styrke, vi hjælper gerne med at skabe jeres individuelle løsning, som er skabt for jeres behov og muligheder, den ideale løsning på ethvert projekt.


Arkitekt - ide og designkoncepter,

Projektering og styring af hele byggeriet 


Arkitekt, byggeledelse, bygherrerådgovning

Ejer / lejeboliger, Boligkomplekser,

Institutioner, Rækkehuse,

udstykninger

Aktuelt

Vi søger 2 nye medarbejdere,


1; Bygningskonstruktør til projektering og byggeledelse


2; Bygningskonstruktør / Teknikker til intern projektering af projekter,

Sidste nyt


Villa tegnet af Zda i Bo Bedre

August 2017


Bygma København projekteres .

2020
Kontakt


Storetorv 5a, 1tv

DK. 6200 Aabenraa

Email: Post@zda.dk

phone: +45 4193 2900

Copyright @ All Rights Reserved